pollsense - sodaje de opinie care dau sens viziuni tale
Autentificare| Home| Contact
Stim ca ziua are doar 24 de ore din care se presupune ca trebuie sa dormi si sa mananci. Stiind ca timpul tau e limitat am construit site-ul ca sa fie cat mai usor de folosit ca sa ai mai mult timp sa te ocupi de cititorii tai, totul in doar 3 pasi:

      * Pasul 1 - Creaza cont: completezi un formular in maxim 2 minute, dupa care iti activezi contul din adresa de mail
      * Pasul 2 - Creaza sondaj: scrii intrebarea, apoi raspunsurile si esti gata
      * Pasul 3 - Pune codul pe site: copiaza codul generat si include-l in site si cititorii tai pot sa inceapa sa isi dea cu parerea

Demo - Creaza cont

Demo - Creaza primul sondaj pentru site-ul tauStim ca nu iti place ca de fiecare data cand creezi sau modifici un sondaj sa trebuiasca sa reintroduci codul in site.

De asta noi abordam lucrurile diferit, in loc generam un cod de fiecare data cand creezi un sondaj generam cod doar la crearea unei regiuni de publicare.

Si ce e aia o regiune de publicare?
O regiune de publicare este o zona din site-ul tau unde vrei sa pui sondaje. Intr-o regiune poti sa ai mai multe sondaje care sa ruleze alternativ, de asemenea poti avea mai multe regiuni in acelasi site.

Prin faptul ca noi folosim regiuni de publicare nu mai e nevoie ca sa copiezi cod de fiecare data cand creezi sau modifici un sondaj, trebuie doar ca sa mentionezi pe ce regiuni sa ruleze sondajele noi create, si esti gata.


Iti oferim o gama larga de optiuni de customizare a design-ului astfel incat sondajele tale sa fie perfect integrate in site-ul tau. Tu alegi cum vrei sa arate si vezi instantaneu un preview pe masura ce faci modificari.
© pollsense.info - Politica de confidentialitate | Contact
Recomandam Stickere Decorative - WallStick.ro | Aplicatii pentru device-ul tau(tableta sau telefon) - Aplicatii iOS, Android si Windows Phone
Chestionare auto - 2015 | Joc de cultura generala | Tracker menstrual